Etäkokkikoulu Harri Syrjäsen ja Terveystalon kanssa

Harri Syrjänen
Harri Syrjänen
Aika: 12.2.2021 klo 18:00 - 19:30
Paikka: Oma koti

Tervetuloa kokkaamaan omaan keittiöösi Harri Syrjäsen kanssa. 

 

Illan menuna meidän jokaisen loihdittavana on . . . 

Jeera marinoitua lohta,

hunajapaahdettua palsternakkaa,

granaattiomena salaattia.

 

Kokkaus tapahtuu Teams:in välityksellä. Harrilla on videoyhteys ja avustaja lukemassa chatista mahdollisia kysymyksiä ja neuvoo siten. 

Kauppalista illan menuta varten lähetetään 9.2.2021 jälkeen. Kauppalistassa voidaan huomioida mahdolliset ruokarajoitteet.

Meidän mukana on myös Terveystalon Tehyläiset, pääsemme tutustumaan myös heihin. Mahtavaa!

Ilmoittautumiset kokkikouluun 9.2.2021 mennessä täällä.

Herkullinen ilta tulossa!

 

Raaka-aineet mitä tarvitset 2 hengelle
Raaka-aineet maksaa n.12€ / hlö

  • 350-400 g lohifileetä tai broilerin sisäfilettä tai halloumia
    (Sama resepti toimii sellaisenaan vaihtoehtoisille proteiineille)
  • 3 rkl soijaa
  • 2 rkl sokeria, (mielellään tummaa)
  • 1 appelsiini
  • 1 tl jeeraa eli juustokuminaa
  • 1 punainen chili
  • 1 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 200 g palsternakkaa
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 dl pekaanipähkinöitä
  • 1 pussi / rasia salaattisekoitusta
  • 1 ruukku minttua
  • 1 kpl granaattiomena tai kuivattuja karpaloita
  • 1 kpl punasipulia
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • suolaa
  • valkopippuria

Työvälineet

  • uuni
  • liesi
  • paistinpannu
  • terävä veitsi
  • raastinrauta
  • muutama kulho
  • paistinlasta
  • leikkuulauta
  • uunivuoka
  • muutama ruokalusikka
  • Atulat (jos löytyy)